Algemeen - Handelsonderneming PD
mail Heeft u vragen
search Producten zoeken

Voorkom imagoschade door bedorven voedsel


Voorkom imagoschade door bedorven voedsel

Op diverse manieren zorgen wij ervoor dat u kan controleren of uw MAP verpakkingsproces (Modified Atmosphere Packaging) optimaal verloopt. Alleen wanneer de verpakkingen luchtdicht gesloten zijn en het gasmengsel er in de juiste mengverhouding toegevoegd wordt, kunt u de vermelde houdbaarheidsdatum garanderen. Dit kan veel retourladingen en imagoverlies voorkomen. 

Controleer het verpakken van versproducten met gasmengsels

Producten blijven langer houdbaar door gasmengsels aan de verpakkingen toe te voegen. Om de vermelde houdbaarheidsdatum te halen, moet dit op de juiste manier gebeuren. Daarom is het belangrijk om te controleren of het juiste gasmengsel in de verpakking aanwezig is en de restzuurstof voldoende verdrongen is. Daarnaast is een minuscuul gaatje in de verpakking al voldoende om de houdbaarheid van uw versproduct te verkorten. Daarom wilt u zeker weten dat de verpakkingen optimaal gesloten zijn wanneer ze op transport gaan. Controle op de houdbaarheid is essentieel om het vertrouwen van de klant in uw merk te behouden.

Waardevolle informatie over MAP verpakkingen

Met name omdat onze monteurs bij klanten over de vloer komen, kunnen wij geen gezondheidsrisico’s nemen en hebben wij moeten besluiten om niet op de de Empack op 28-29 oktober 2020 in de Nekkerhal – Brussel North te gaan staan. 

Wanneer u MAP verpakkingen toepast om uw kwetsbare versproducten te verpakken, is het waardevol om te weten of alle stappen in dit proces optimaal verlopen. Als alternatief voor de Empack, hebben wij een uitgebreid blog over MAP verpakkingen geschreven. Hierin staat omschreven hoe u de zekerheid creëert dat uw versproducten optimaal verpakt uw fabriek verlaten. 

Wilt u weten hoe u de houdbaarheid van uw versproducten kan garanderen? Lees dan het blog over MAP verpakkingen of neem direct contact met ons op via: 024-6489380.Linkedin icoon
Vond u dit interessant? Deel hem online!
Boutjes