WITT - Handelsonderneming PD
mail Heeft u vragen
search Producten zoeken

Adres
WITT
Salinger Feld 4-8
58454 Witten
Duitsland

Contact
+49 (0)2302 8901- 0

Website
https://www.wittgas.com/nl.html

WITT is een duitse fabrikant in gasveiligheids- en drukregelapparatuur voor industriële gassen welke worden toegepast in de levensmiddelen & drankenindustrie, staalsector, automobielindustrie, vliegtuigen- en motorbouw, thermische processen, etc.

Het productassortiment omvat gasmengers, gasanalysers, verpakkingslekdetectieapparatuur, vlamdovers, terugslagkleppen, overdrukveiligheden, dome- drukregelaars, gasfilters en snelkoppelingen.

Waar het gas ook wordt gebruikt, WITT voldoet aan de specificaties vanwege de hoge precisie en betrouwbaarheid van haar producten.

WITT heeft ruim 70 jaar ervaring in gasregel- en veiligheidsapparatuur door alle industrieën heen, en biedt u inventieve oplossingen die aan uw behoeften en eisen zijn aangepast.  WITT ondersteunt haar klanten bij elke stap: van de selectie van producten en planning tot en met de inbedrijfstelling en onderhoud en reparatie. De productie van WITT is  ISO 9001, ATEX, PED en ISO 22000 gecertificeerd, en heeft een groot aantal goedkeuringen gekregen voor individuele artikels.


Partner producten